Shape

Търсите настаняване и нощувка в Предел – заповядайте в изцяло обновената база на „Предел хът”.

Хотелскта база разполага с 13 стаи с 30 легла, като се предлагат нощувки в стаи с 2, 3 и 4 легла и опции за ползване на детски легла.

Всяка стая разполага с центраално отопление, телевизор, интернет и собствен санитарен възел с баня. Базата разполага с централно отопление и топла вода по всяко време на денонощието.

Стаите в базата са реновирани, чисти и спретнати, като предлагат типичен за планината уют и комфорт. Отваряте прозореца и оставяте природата да влезе при вас, с песента на птичките и свежия планински въздух. Почивате или четете книга, сърфирате в Интернет или просто се наслаждавате на природата. Времето и изборът на варианти за почивка на Предел са изцяло на Ваше резположение.

Тоалетните и баните към стаите са обновени и чисти, за да можете по всяко време да релаксирате с топъл душ и да се подготвите за следващото уникално преживяване в „Предел хът”.

Запазете време за зимната и лятната си почивка и резервирайте нощувките си в „Предел Хът” – насладете се на удобното настяняване, на съзвучието с природата и на всички възможности за рекреация, които Ви предлагаме.

В планината всички търсим уют, топлина и възможност за отдих и ободряващ сън, след дългите преходи, разходките в природата с любимите ни хора или развлеченията.

Добре дошли в “Предел хът” – хотелско настаняване и приятни изживявания за всеки ценител!

Shape