Shape

За любителите на конете и на конната езда „Предел хът” разполага с конна база с прекрасни ездитни коне за преходи и езда сред природата.

Базата предлага отлични условия за провеждането на начални уроци по езда и обучения за напреднали. На разположение на гостите на комплекса са 12 броя коне, подходящи за опитни и начинаещи ездачи.

За уроци и напътствия в ездата, можете да се възползвате от професионалните услуги на нашия дипломиран и сертифициран инструктор, който е на разположение на гоститите на комплекса.

Конната езда може да бъде чудесно сплотяващо изживяване за група приятели или за тиймбилдинг мероприятие. Язденето на конете има терапевтичен ефект и осигурява уникално изживяване, за което дълго ще си спомняте и ще искате да преживеете отново. При нас в хижа „Предел” това е възможно бувално на метри от базата за настаняване.

Ако ездата ви е за пръв път, не се притеснявайте, можете да получите урок според избраното от вас времетраене. Можете да яздите по маршрут или да направите групова езда с хората, с които сте избрали да почивате при нас. Груповата езда се ползва с отстъпка на място според броя на хората. Подсигурили сме транспорт до базата и всичко, което ще ви е необходимо за това незабравимо преживяване.

 

Важно: За конна езда е необходимо предварително уговаряне на час.

 

„Предел хът” – настаняване, почивка и множество развлечения сред природата на Предел!

Shape